Masia Montcorp

Aquest 2017 a Masia Montcorp Riudarenes (Girona) han triomfat els casaments amb gossos. Actualment molts nuvis, a part de la mainada, també tenen mascotes: principalment gossos. Què passa amb el gos durant el casament? Es pot duu el gos a la cerimònia o al banquet? Això depèn de la masia, del lloc on celebrem el casament, i sobretot de com reacciona la mascota davant la gent. A Masia Montcorp acceptem gossos però sobretot cal saber què necessiten i com reaccionen.

Primeres passes:

– Quan fem la visita per escollir un espai:

* L’espai és ampli? Té lloc per córrer o moure’s? És a l’aire lliure?

* Podem portar el gos? Si el portem, pot anar lligat? Algú es farà càrrec o estarà per ell?

* Tindrà aigua durant la cerimònia o el banquet? I menjar? Donarà voltes per la sala de banquets o estarà lligat? És un gos/gossa que demana menjar a la taula o sap que ha de menjar del seu pot?

Següents passes:

– Quan ens decidim per un lloc com el Montcorp que accepta gossos:

En un casament hauríem de buscar algú que es fés càrrec del gos, de mirar que té aigua i que està bé durant el banquet, no cal que estigui tot el dia a sobre d’ell però si que el tingui localitzat i sobretot que tingui aigua. El millor és portar les seves coses: el seu pot, la seva corretja, si té una manteta on estirar-se…perquè ell estigui tranquil.

El gos pot participar del casament si està acostumat a la gent i ens obeeix. Hi ha gossos que es deixen vestir, que admeten algun tipus de decoració, una nova corretja, etc. N’hi ha d’altres que busquen tranquil·litat. Els amos són els que coneixen millor la seva mascota. El casament és molt important però el benestar de la mascota també. Si és un gos que està acostumat a la gent, que no es posa nerviós, no hi ha cap problema per portar-lo al casament.

Masia Montcorp

Coque: A punt d’anar a casament!

Masia Montcorp

Preboda Dani i Laura.

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar