Masia Montcorp

Masia Montcorp us ofereix la possibilitat de celebrar el vostre casament a l’aire lliure amb totes les garanties. Per què? Perquè la sala de banquets de Masia Montcorp és una carpa amplia, envoltada de natura i totalment oberta que permet està a l’aire lliure amb la comoditat d’uns lavabos ben condicionats, una cuina perfecta perquè treballi el càtering, ben il·luminada, amb els endolls corresponents per a la música i amb un esplèndid jardí de gespa natural. Els convidats estaran còmodes i amb la sensació d’estar envoltats de natura, amb un peu a la comoditat i l’altre a l’aire lliure. Demaneu visita a Montcorp i comprovareu que és així.

Però a més, Masia Montcorp us ofereix altres espais per l’aperitiu, la cerimònia i la sessió de fotos: jardins, bosc, ruïnes… Espais en plena naturalesa, a l’aire lliure, per fer un casament a l’estil rústic, a l’estil vintage o simplement una festa amb aire personal.  Tot amb l’avantatge d’un Pla B per si el temps no acompanya. I perquè estigueu ben assessorats en tot moment us oferim amb el lloguer de l’espai els serveis d’organització del nostre equip encapçalat per Rocío Abelenda i Judit Soler.

Montcorp

Montcorp

 

Idees, consells i ajuda per al vostre casament:

https://www.larocavillage.com/ca/style-notes/noticies/etiqueta-de-vestimenta-guia-per-anar-de-casament/

http://www.saloboda.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=168%3Aidees-per-decorar-un-casament-a-laire-lliure&catid=10%3Atot-per-un-dia-magic&Itemid=13&lang=ca

http://totnuvis.net/blog/8-masies-pel-teu-casament-a-girona/

http://www.abeliaimel.com/index.php/blog-dynamic/86-5-tendencies-2017-per-a-casaments-3

https://casarseacatalunya.cat/casament-a-laire-lliure-decora-amb-tons-calids/